Utgång..

Efter att ha funderat hela dagen på vad jag ska göra så bestämde jag mig för att jag nog ska dra iväg på Hangs 18-årsfest idag. Känner mig inte direkt taggad, men det blir jag väl antaligen när jag väl kommit dit och träffat det fina folket! Eftersom att det går dåliga bussar så kommer jag, Jennifer, Linda och någon mer en bra stund tidigare, så det blir nog trevligt! Ska börja göra mig iordning nu..

Majs!Jag hatar, hatar, hatar och åter hatar att vara utan Julio såhär när jag har ledigt och allt.. men det finns faktiskt en sak som är lite positiv med det hela - jag får äta majs utan att någon gnäller! Min kära väninna, Malou, tipsade mig om att man kan värma en konservburk med majs. Sedan salta och smälta lite smör över om man inte har en majskolv. Jag blandar även i lite vitlök. Det är så delikat, ni anar inte! Dock blir ju andedräkten ganska hemsk, vitlök försvinner ju aldrig! Men det är värt det.

Gul.


Mittenbilden är en utav de första och absolut sista "le-med-tänderna"-bild som ni någonsin kommer att få se på mig. Fattar inte varför jag inte kan le så när alla andra kan. Ser helt störd ut.. Haha!

Hittade en "ny" tröja i garderoben idag som har legat där i flera år utan att knappt ha använts.. Gul, påskig och skön. Jag blev nykär! Jag har varit hos Julio redan, det blev bara en snabbis. Han övningskörde mig till stationen och det gick superbra, min duktiga man!

Nu blir det en lugn kväll. Familjen målar lite påskägg och jag ska nog se på "Let's dance" och heja på Helena Paparizou, Mysigt.