Dag 7 - Samhället som jag bor i. Anderstorp.Bilderna ovan är vad google visar oss när vi söker på ordet "Anderstorp". Racerbilar i massor och lite handboll, också. Anderstorp tillhör Gislaveds kommun som ligger i Jönköpings län, här bor jag och sisådär 5000 andra individer utav olika slag. Samhället är främst känt för att ha en utav Scandinaviums absolut bästa motorbanor (som jag är mycket stolt över), vi har oändligt många fabriker och ett stort nationaldagsfirande varje år. Vi har även en hel del pizzerior och bussarna går faktiskt ganska ofta i olika riktningar. Sedan har jag inte så mycket mer att skryta med när det kommer till min hemort.

När jag var liten så brydde jag mig inte så mycket om vad jag bodde, sånt tänker man ju liksom inte på när man är liten. I högstadiet ville jag flytta till någonting större, jag hatade allt som hade med Anderstorp att göra (det berodde antaligen mest på allt dåligt jag var med om i nian) och ville bara bort. Idag mår jag bättre och känner att Anderstorp ändå är ganska bra. På sommaren har jag nästan hela samhället för mig själv då andra åker till sina sommarstugor, då skulle jag nästan kunna gå naken på gatorna. Men det gör jag inte, förstås.

En lista.

Stal en lista från Egoina eftersom att jag har väldigt tråkigt..

Vilken svordom använder du mest?
- "Fan". Eller "jälar", som Ronny och Ragge alltid säger.

 

 Äger du en iPod?
- Ja. Min iPod är min bästa kompis.

 

 Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
- Just nu står den på 11:00, det vore ju fruktansvärt om jag lyckades försova mig till jobbet. Vanligtvis står den på 05:40.

 

 Hur många resväskor äger du?
-
Jag har ingen egen, använder familjens.

 

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
- Känner ingen barnfamilj, det skulle väl vara brorsans lille familj då. Det är alltid kul att träffa dem, men vänner är ju också kul.

 

 När var senast någon stötte på dig?
- När folk vet att man har pojkvän så händer det väldigt sällan. Jag minns inte ens.

 

 Vad åt du till middag senast?
- Pommes!

 

 Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
- Tyvärr pratar folk mycket bakom ryggar. Jag försöker att aldrig göra det, för jag vet att man får tillbaks skit. Håller det för mig själv istället. Men svar: Ja! Dock inte mer än vad de pratar om andra. Jag är inte så jättespeciell och därmed kanske inte heller det roligaste samtalsämnet!

 

 Vilket riktnummer befinner du dig i?
- 0371.

 

 Är du blyg inför det motsatta könet?
- Nej, snarare tvärtom. Tycker att det är mycket enklare att prata och lita på killar, tjejer dömer alldeles för fort. Och snackar skit.

 

 Vilken film kan du alla replikerna till?
- En hel del. Ronny och Ragge-filmerna, Fucking Åmål, Linas kvällsbok (haha!), första Twilight-filmen. Osv.

 

 Pratar du några andra språk?
- Engelska, såklart.

 

 Diskar du din egen disk?
- Vi har ju diskmaskin här, men det händer väl att jag halar fram en diskborste då och då.

 

 Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
- Verkligen inte. Tycker att det är med gamla könsroller och sånt är så himla fånigt.

 

 Vad har du med dig in på bion?
- En godispåse och någon dricka som jag köpt på typ ica, eftersom att allt ska vara dubbelt så dyrt på själva bion.

 

Har du en blogg?
- Absolut.

 

 Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
- Ärlighet, förståelse, humor och att han ofta säger att han älskar mig. Man ska också kunna prata och berätta saker för varandra utan att den andra ska behöva fråga ut en innan.

 

 När sov du senast på golvet?
- Det minns jag inte.

 

 Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
-
Det kvittar hur länge jag sover. Jag är trött ändå.

 

 Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
- Jag är otroligt petig och älskar grammatiklektionerna i skolan. Men jag säger inte att jag själv kan allting helt perfekt! Är jag osäker på ett ord så googlar jag alltid, och särstavningar får mig helt ärligt att må illa. Dessutom stör det mig när någon använder samma ord flera gånger i ett par få meningar och när folk gör ett mellanslag innan ett skiljetecken. Stora bokstäver i början på meningar är måsten. Felen jag gör är att jag ofta använder två punkter, fast jag vet att det ska vara tre. Det har med mina tvångstankar att göra. Och så tror jag att jag missbrukar "," också.

 Vad var det senaste du åt?
- En delicatoboll. Missbrukar sådana nu.

 

 Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
- Nja. Varför inte?

 

 Tycker du om att krama folk?
- Bakterierädd nummer ett här! Fast det går väl för sig någon gång då och då.

 

 Äger du en digitalkamera?
- Ja, men som ni vet så söker jag efter en bättre nu.

 

 Vad är du allergisk mot?
-
Det finns vissa parfymer som jag inte klarar av.

 

 Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
- Kevin.

Torsdag!

Äntligen torsdag! Om två timmar har jag precis stämplat in (om jag inte glömmer att göra det, vilket jag gjorde igår. Pinsamt!) på jobbet och påbörjat min sista arbetsdag för den här veckan. En torsdag på mitt jobb betyder "tio minuters längre rast kombinerat med pizza om man vill", på Plastunionska. Tror minsann att jag är sugen på det idag! Igår fick jag vara i en annan grupp än den jag är van vid, hade tre slow motion-maskiner varav en gick sönder efter halva dagen. Segt! Var även dödstrött efter Ebbas nattliga bravader som hållt mig vaken. Blev bjuden på glass utav en jobbarkompis, och ärligt talat, jag har nog aldrig någonsin blivit så pigg utav socker som jag blev då. Cool känsla, ja!