1/4

En utav fyra arbetsdagar avklarad. Fick vara i A-gruppen, som jag avskyr mest utav grupperna. Men det gick ändå fint, jag slapp väga allt för mycket och det var faktiskt nästan lite för lugnt. Det tog över en timme innan min maskin ens startade. Efter rasten hade jag fyra sega maskiner som stannade lite då och då.. Gillar inte när det stannar heller, då går tiden långsammare och man vill inte stå och göra ingenting. Då känns det som om att folk kollar snett och tycker att jag är lat, trots att jag förberett med miljader pallar och sopat halva maskinhallen.. hehe!

Kom in på hotmail nu, också! Så imorgon ska jag designa klart min almanacka och sedan får nog Sandra hjälpa mig med att beställa den när hon hinner.

Nu ska jag springa ner i duschen. Jag är helt kletig med svett som har bildats all over my body de senaste tio timmarna. Och nu fryser jag. Och så har jag ett badhus i strumporna. Äckligaste känslan. Konstigt nog stinker jag inte. Men nästan, kanske. Ville bara dela med mig. GODNATT!

Måndag, ja!En ljuvlig timme kvar, sedan cyklar jag iväg mot jobbet. Och plågas. Låååångsaaaamt. Och tjänar pengar. Wooho! Trots jobb så känns faktiskt livet ganska gött just nu, må jag säga. Bara för att jag så ofta verkar negativ här i bloggen så tänkte jag att jag skriva ner lite saker som känns bra just nu, för att bevisa för mig själv att livet inte alltid är skittråkigt!

Julias "bra-lista":
♥ Tjänar pengar på jobbet, och vädret verkar bli kasst idag, så jag fick de bästa möjliga jobbardagarna med sämst väder (nu kommer säkert solen stråla fram som aldrig förr bara för att jag skrev detta.. menmen!).

♥ Sandra kommer snart hem från Thailand och har förhoppningsvis med sig ett par nya Converse till mig.

♥ Vet inte om det är positivt eller ej, allra mest är det väl bara sjukt, men jag har faktiskt börjat längta liiiite efter skolan. Inte tidiga morgnar eller den kommande praktiken, men klasskompisarna, lektionerna, att hänga i Värnamo och det där. Jaaaa, galet!

♥ Det pirrar i magen av längtan och lycka när jag tänker på att Greklandsresan faktiskt är bokad. Vi har liksom snackat om att boka i flera år nu.. och om 5,5 veckor är det liksom dags!

♥ Och någonting som jag inte berättat för er.. jag ska inte bara till Grekland, utan också till London! Farfar fyller 70, så jag blev medbjuden på en resa med lite släkt. Vi blir borta fyra dagar i Oktober!

♥ Jag är nog faktiskt nöjd med min nya kamera!


Och en "dålig-lista" (bara för att man aldrig blir helt nöjd):
♥ Kan inte komma in på Hotmail, och vill verkligen kunna beställa min Personlig Almanacka nu!
 
♥ Värst av allt är att jag har missat varenda en utav Marys spelningar i sommar. Det får mig att gråta.

♥ På onsdag är det en månad kvar tills vi får tillträda lägenheten. Och två månader tills vi måste vara ute ur huset. På min födelsedag och allt..

♥ Kommer typ slösa upp hela lönen i Grekland och London, haha!

Ilsken på hotmail..

Åh. Har inte kunnat komma in på Hotmail på typ två dagar nu. Sidan som visas är helt vit och laddar inte, det fungerar inte att starta om datorn och inte heller går det få upp sidan på varken Internet explorer, Mozilla eller Chrome. Why? Saknar min skoldator. Måste kolla min mail. Vill komma åt mitt lösenord till Personlig Almanacka, eftersom att jag behöver en ny snarast. Är liksom redan sen med att beställa. Bajs.