Lyxiga lägenheter..


Bilder från olika lägenheter..


De senaste dagarna har jag, i brist på andra saker att göra, suttit och kollat runt efter lägenheter på Hemnet. Inte för att jag tänkt flytta riktigt än, utan bara för att det är så himla kul att sitta och titta. Nu är det inte helt vanliga lägenheter jag har kollat på heller, utan jag söker runt bland de allra lyxigaste lägenheterna mitt i Stockholm. Det är ganska fantastiskt att se möbleringar och designer, jag hade aldrig kunnat tänka mig att husen som ser så tråkiga ut på insidan kan vara så fina på insidan. Någon som langar sisådär 40 miljoner till mig? Tack på förhand.

Frukost..


What's up with the sudd?!

Sitter här och äter frukost idag. Bara för att jag har sovmorgon och tid. Låtsas att jag är nyttig med mitt vita bröd bara för att jag tillsätter en avocado. Eller nej, egentligen bryr jag mig inte. Råkar bara vara förtjust i båda delarna. Ska strax ta den skumma snabbussen (som för övrigt gick sönder förra veckan och släppte av mig mitt på vägen!) och ha engelska. Känner mig lite dålig eftersom att jag inte är riktigt klar med min presentation om Indien. Får helt enkelt försöka skjuta upp det till nästa lektion eller köra på ändå. Hehe.

Brände mig just på armen av mackgrillen, för er som känner att ni vill ha någon att tycka synd om/skadeglädja er år. Bränner mig alltid. Förra veckan brände jag handleden på kladdkaksformen.

Blood On The Dance Floor.
Scream For My Ice Cream


Sexting (bäst!)


Star Power

Johannes tipsade mig om dessa killar igårkväll och jag är verkligen helt fast! Och nej, det hör inte direkt till vanligheterna att jag gillar den här sortens musik annars.. Gosh, lyssna!