Trolliga dips.. haha!Idag har jag jobbat på superduktigt! Började med att färga Izas utväxt, därefter klippte jag låda på min herrdocka och efteråt slingade jag Sophie. Resten utav dagen har jag hjälpt till med lite smått och gott, disk, permanentrullar och grejer. Känns bra att jag har gjort någonting. Innan lunchen sprayade Iza dips med barnsprayerna på mig. Jag tycker inte alls om dips, men det var lite kul att skojja lite med galna färger!


Ligger och gosar med min kära nu. Och är sådär sjukligt trött och frusen.

Grattis, Olivia!


Newborn.


1 år.


2 år.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Olivias födelsedag, hurra! Haha, tre år låter så lite, men jag kan faktiskt knappt minnas tiden då man hälsade på Henke och Ewelina utan att det sprang omkring en liten busig Olivia överallt! På lördag ska lilltjejen firas, det ska bli så kul, så.

Den här dagen har faktiskt varit väldigt bra. Jag äter fortfarande frukost på morgonen och känner mig duktig över det. Under förmiddagen var vi i salongen och skulle göra look-a-likes. Iza omvandlade mig till Charlotte Perelli och jag själv lockade min docka a´la prinsessan Madelene. Jag belönade oss båda med medtagna kanelbullar. Lyckan i Izas ögon när jag plockade upp påsen ur ryggsäcken var obeskrivlig, haha!

Sedan hade vi samhällskunskap ihop med ettorna. De små fjuttiga 96orna. Inte lika blyga som förra veckan. Jag, Emmy, Iza och Malou gjorde en pjäs om liberalism, ganska kul. När jag arbetade med partier på Figy så var det en plåga i ett iskallt, tråkigt klassrum med en ännu tråkigare lärare som dessutom var extrem feminist och därför inte riktigt presenterade alla partier med samma värde.. haha! Lite roligare nu. Överlever, om man säger så.Språkstörningar.

Alla som känner mig vet att jag hatar särskrivning mest utav allt i världen. Jag stör mig på mycket, jag är så fruktansvärt lättirriterad. Känner nu att jag måste reda ut ytterliggare tre små saker som stör mig (oturstalet tre).


När någon säger: "Jag frågade en fråga" eller "jag ska fråga en fråga" osv.
Vad man ska säga: Jag ställde en fråga, jag ska ställa en fråga. STÄLLA!

När någon säger: "Har du en tofs som jag kan låna? Har du en tofs?"
Vad man ska säga: Har du ett hårband? (Själva tofsen är ju hästsvansen/frisyren som bildas med hjälp utav ett hårband. Man kan ju inte låna någons frisyr, eller hur? Det blir ju lite svårt). Stör mig även på att allt för många stavar tofs med två F. Det är fel. Kolla Tyda.se

När någon säger: "Jag har köpt en navel/näs/öron/osv-piercing, kolla så fin."
Vad man ska säga: Jag har köpt ett piercingsmycke. (Piercingen är ju själva hålet, så att säga. Eller?)


Nu vet ni. Ville bara reda ut lite.