I Gislaved.


Älskar kvinnans hår. Allar har förresten fint hår i serien.

Ligger i Gislaved bredvid en spelande Julio. Kom hit för ett par timmar sedan, älskar vädret och vi har varit ute och solat och göttat oss en stund. Nu spelar han som sagt och jag ligger och kollar på gamla avsnitt utav "The secret life of the American teenager" och är skitsur över att jag inte hittar någonstans där man kan se den nya säsongen.. lär ju få vänta ett bra tag innan den kommer ut på piratebay. Sover i alla fall här inatt och kommer hem imorgon. Älskar att vara ledig!

En Big Brother-lista igen!


Bild: Google.se

Jag har nog varit lite dåligt och kollat allt mindre på Big Brother (kan bero på att jag faktiskt har ett liv), men helt har jag inte slutat, så jag tänkte skriva mitt.. tredje(?) åsiktsinlägg här på bloggen. Så fort man kan ändra sig angående en människa förresten, vissa som jag avskydde förut gillar jag allt bättre och tvärtom..

De flesta som är kvar nu tycker jag faktiskt om. Brukar alltid bli irriterad på att utröstningarna inte går som jag vill i program, men i år har det faktiskt varit ganska nära! Nedan kan ni se vad jag tycker om deltagarna. Nummer ett är bäst och nummer nio gillar jag minst. Ungefär!

1. Hanna Johansson - avskydde henne förut! Men nu när hon har slutat gå naken och istället framhävt en mer mogen och rolig sida så gillar jag henne verkligen! Påminner lite om mig själv, lättirriterad, gillar att gå lättklädd (bara hemma) och beroende av att städa dagarna ut i ända. Förstår dock fortfarande inte hur hon kunde lämna sina barn hemma. Hoppas lite att hon vinner för deras skull, annars lämnade hon dem för ingenting.
2. Vobban Jonsson - jag vet inte varför, men han verkar jordnära och bra. Påminner lite om Peter som jag hejade på förra året.
3. Amandus Allstadius -Gillar snubben trots att han är en dålig förlorare!
4. Rodney Da Silva - Förra året stod jag inte ut med Rodney, han var fruktansvärd! I år gillar jag honom faktiskt, saken är bara den att jag tycker att han har fått sin chans, det är orättvist mot de andra om han går till final.
5. Lars Bergström - Egentligen är han för konstig för mig, men han verkar verkligen trivas och det är bra med någon som tillför glädje!
6. Camilla Jacobsen - Har inte gjort ett skit eller tillfört någonting under hela säsongen. Men bruden är vrålhet, både med och utan smink. Både kroppen och stilen. Kanske den enda som tillför lite karisma.
7.
8.
9. Marcello, Annica och Jennifer - Samtliga borde ha åkt för längesedan. Marcello är ett svin, Annica lär ju ha något litet fel i sin hjärna och ser dessutom ut som mig när jag gör min fulgrimas (ni som känner mig privat vet vad jag snackar om) och Jennifer är bara en hemskhet.


Har hållt fast vid denna lista i några veckor och den enda jag saknar som har åkt ut är Hanna R.
I finalen tror jag dock att Rodney, Vobban och Amandus hamnar. Tre killar i år igen. Hanna får nog tyvärr åka snart..

Två saker.


En Rytter som lurat mig.

Igårkväll kollade jag och Julio i vanlig ordning på "Smartare än en femteklassare".
Då kom den här frågan upp: Vart är ljuset som värmast - längst in vid veken eller längst upp på lågan?
Och jag var så bombsäker. Första kemilektionen i sjuan hade nämligen vår kära lärare Herr Rytter lärt oss att det varmaste i en eld är det blåa. Och det blå är ju innerst. Svaret visade sig vara tvärtom. Jag blev rasande på Rytter och ville nästan ringa till honom och skrika.

Tänk nu om det hade varit jag som stod där på typ 80000-kronorsnivån och var så säker. Tänk det.

Jag kommer inte ihåg varför, men senare på kvällen så plockade jag fram min Idol 2004-skiva och så lyssnade vi på när Loreen sjöng "Vill ha dig i mörkret hos mig", och Darin sjöng "Don't break my heart". Det var faktiskt lite kul, jag kände knappt igen dem.