Byter ut Stockholm mot Göteborg imorgon.

De senaste 3-4 åren har jag varit i Stockholm på höstloven. Det har blivit lite som en tradition att åka dit med familjen då, träffa lite Stockholmsvänner, idoler, bo på hotell och shoppa. Det var faktiskt två år sedan jag var där och träffade Mariette för första gången häromdagen. I år blir det inte huvudstaden. Har inte snackat alls mycket med de gamla vännerna, tyvärr, och det är ju faktiskt en bit att åka. Det kanske blir till sommaren. Istället åker jag med familjen till Göteborg för en heldag med shopping och mat imorgon. Behöver lite smycken, byxor, tröjor och underkläder, så jag hoppas att samtliga prylar kan bockas av när dagen är över!


Hösten 2009, galenskaper på hotellet hela dagen lång.


Hösten 2008. HAHA, kan verkligen inte sluta garva åt den här bilden och år minnet. Jag hade sprungit ut i pyjamas och funnit lilla Palmen som tyckte väldigt synd om mig för att jag frös.. Shiiiiiet.


Hösten 2008. Röda mattan med massa kändisar. Ganska cool dag, faktiskt.
Inga mer C-vitaminer för min del?


Bild från Google. Drick ej dessa frukter om ni vill ha hela tänder!!


Happhapp, nu är man hemma från tandläkaren. Tänderna ser fina ut som vanligt och även visdomständerna växer rakt. Allt var perfekt, förutom att mina framtänder blivit blanka på baksidan, och det är ju veeeerkligen inte bra, tydligen. Det problemet uppstår vanligtvis när man får i sig C-vitaminer. "Ajdå", tänkte jag och erkände skamset att jag faktiskt bokstavligt talat öst i mig någon deciliter pressad citron varenda dag i flera månader, inklusive blandat i det i nästan alla drycker som jag har druckit. Där var liksom problemet löst. Vad tusan ska jag göra nu då? Hur ska jag överleva utan citroner? Det har ju varit den bästa medicinen mot urinvägsinfektion för mig..


Nu sitter jag i alla fall här och har ingenting att göra. Ska bara vänta och vänta på att bussen går stax efter 12:00. Jag, Hang och Emma ska bli övningskörningsskjutsade utav Linda hem till Jennifer. Spännande, det där!


Update.

Tja! Sitter hemma och mumsar på en banan och dricker juice som jag köpte innan jag åkte hem från Gislaved förut. Har inget speciellt att skriva, tänkte egentligen bara uppdatera. Imorgon börjar jag höstlovet med ett besök hos tandläkaren, inte världens roligaste grej, men ändå lite nödvändigt kanske. Efteråt ska jag försöka ta mig till Burseryd för att fira Jennifers födelsedag tillsammans med Stina, Emma, Hang och Linda. Trevligt värre!

Sleep tight.