Köpte en maxburgare med en cheeseburgare på köpet!

Åhåh, hej på er, nu är jag äntligen hemma från skolan!
Skoldagen såg ut som så att vi hade teori och diskuterade kroppshår hela förmiddagen. Vi hann även göra lite loops. Uppsättningar och styling är inte min grej, faktiskt, så det var väldigt segt. Jag gillar bättre att färga, klippa, slinga och tvätta hår. Vid lunchen så gick strömmen (fick i efterhand reda på att det var på grund utav att någon toalett hade läckt..), det blinkade och hade sig i hela skolan, men sedan förblev det endast mörkt. Hela klassen samlades då ihopträngda i en halvcirkel framför en minidator och tittade på små kortfilmer, diskuterade julavslutningen och den kommande modevisningen som kommer i mars. Vid 15:00-tiden gick jag på extramatte. Läraren var verkligen skitbra och hur snäll som helst, så det kändes bra och jag har nog lärt mig något. En timme senare kom mamma och det var dags för utvecklingssamtal i den mörka skolan. Det gick också jättebra, ingenting dåligt mer än matten. Läraren sa att jag var social och trevlig. Har aldrig förut fått höra på ett utvecklingssamtal att jag är social. Ingen annanstans heller. Sedan fick jag samma kommentarer som jag fått under hela min skolgång "Tro mer på dig själv, du är så negativ, men du kan om du vill" och "Du är duktig som går din egen väg och vågar göra saker på egen hand när dina vänner skolkar eller vägrar". Känns bra!

Lämnade skolan efter 16:00 och åkte då med mamma till Biltema och Max. Sedan skulle jag köpa julklapp till Julio, men presenten var dessvärre slutsåld. Typiskt. Äh, nu orkar jag inte skriva mer, och känner att detta var mycket ointressant. Men ja..


Vad jag har hunnit med under året som gått.♥ Praktiserat i ett restaurangkök och insett att det där med matlagning inte riktigt är min grej.
♥ Varit en utav de första i Sverige som testat curlformers, och även fått vara med och sälja produkten på Frisörmässan på Elmia i Jönköping.
♥ På sportlovet var jag i Göteborg på Universeum, sedan sov jag över hos Jennifer och busade en massa.
♥ Firat Alice födelsedag i Broaryd.
♥ Tagit en spontankaffe hemma hos Emil mitt i natten.
♥ Blivit skjutsad i Kevins bil genom en skog mitt i den kolsvarta natten på en miniliten stig.
♥ Smakat på en massa chilensk mat som jag aldrig någonsin hört talas om, hemma hos min pojkvän.
♥ Blivit faster för andra gången.
♥ Sommarjobbat på en plastfabrik just de tre veckorna då det var som varmast i sommar. Typiskt, men bra!
♥ Sommarjobbat på ett fritids i två veckor. Riktigt rolig upplevelse, faktiskt!
♥ Varit på en lyckad klassfest hemma hos Emma, med härliga människor.
♥ Besökt Sveriges helt klart vackraste ställe, Kungshamn, tillsammans med Julio och hans familj!
♥ Ätit mer pencillin än någonsin. Har tappat räkningen, men jag har nog haft urinvägsinfektion sisådär sex gånger och besökt en del vårdcentraler och sjukhus, akut varje gång.
♥ Druckit många liter citron för att slippa bli sjuk igen.
♥ Gått på några spelningar med MaryJet.
♥ Övningskört en del.
♥ Börjat studera till frisör och genast känt att livet blivit lite bättre tack vare det.
♥ Fyllt 17 år.

The secret life of the American teenager.Nördar den här serien hela dagarna nu för tiden. Jag har följt den från första avsnittet och älskat den hela tiden. Sedan blev det ett dunderlångt uppehåll och nu har det börjats sändas på TV11 igen. Dock var jag så dum att jag inte tänkte på att ladda ner de nya avsnitten medans uppehållet var, så det gjorde jag för ett par veckor sedan istället. Har haft sisådär femtio avsnitt att ta igen och nu är det ett tjugotal kvar. Har både gråtit och skrattat och blivit rosenrasande. Kollar varje morgon och eftermiddag på bussen och hemma på kvällarna. Helt galet bra, den bästa serien jag följt och varenda karaktär är snygg, det är också galet!