Raymond, Roffe, Selma & Fridolf. Och jag.Idag var det chillidill på jobbet. Jag började med tre "nya" maskiner, men fick sedan byta till tre andra som jag kände igen. Dock blev den ena maskinen klar snabbt och helt plötsligt stod jag med två långsamma, och då hade jag tid att checka material, färg och bygga väldigt många pallar och skaffa mig en massa blåmärken samtidigt som jag packade och plockade plast. Varje dag när jag kommer hem från jobbet är jag dock livrädd att jag ska få en dålig maskin dagen efter, för såhär bra kan det ju liksom inte vara i verkligheten. Att jag lyckas så bra med någonting, och att verkligen alla är så himla trevliga. Jag har snackat lite extra med två coolingar som heter Raymond och Roffe. Dem hjälpte mig mycket de första två dagarna, gav mig tips och berömde mig, Roffe snackar daländska och är överallt och lite till. Han har lika många maskiner att ta hand om som resten utav oss, ändå springer han omkring och hjälper alla andra med grejer hela tiden, utan att man ens ber om det. Jag börjar misstänka att han är magisk. Det finns också två självgående truckar som kommer och plockar ens färdiga pallar när man trycker på en knapp på väggen. Truckarna heter Fridolf och Selma, och jag har träffat dem flera gånger förut. Jag vet att man inte ska gå till maskinangrepp på internet, men jag tycker inte om Selma. Hon var lat idag och ställde bara till med elände, så att jag till sist hade flera fulla pallar. Fridolf, den svikaren, var på laddning. Vilken tur då att Raymond kom och räddade mig.

När jag kom hem från jobbet så åkte jag med familjen till våra grannars sommarstuga en bit härifrån, eftersom att vi var bjudna på fika. Det var hur fint som helst där. Önskar att jag hade photoshop (det försvann när jag omformaterade datorn för någon månad sedan), för jag har blivit så okåt på att fota nu när det ändå inte går att redigera.. Viktor måste hjälpa mig!

Sömnen bara tog över!


Såhär cool var jag när jag kom hem från jobbet i måndags. Är typ precis lika cool alla andra dagar också, fast med andra tröjor. Så ser jag ut när jag springer fram och tillbaks mellan maskiner och stämplar pallar och grejar. Kan ni se det framför er? Det kan knappt jag.


Mitt hemliga överlevnadstrick! Juice, juice och ännu mer underbar juuice. Ett beroende. Det här märket är en utav mina favoriter, eftersom att den är jättegod och inte innehåller någonting mer än bara pressad frukt. Wow.

Vaknade upp för en stund sedan. Det är helt sjukt att jag lyckades somna sådär tidigt och i den här värmen (usch, jag blir orolig för min lilla chinchilla när det är så varmt!).. då är man verkligen trött och har jobbat hårt. Jag står fast vid att jobbet är bra, och jag är stolt som klarar det än så länge. Hoppas att det fortsätter såhär bra. Jag är fortfarande jättetrött, efter tre timmars sömn, så jag ska sova omedelbums på momangen! Två dagar kvar. När jag kommer till jobbet imorgon så kanske jag byter maskiner med mamma som precis åkte dit för att jobba natt som vanligt, hihi. Klockan står på 04:30.

Texten..


Haha, här sjunger man i takt med melodin.. eller inte!

I min iPod har jag Chris Browns låt "With you". Jag vet inte varför jag inte har raderat den, eftersom att jag hoppar över den exakt varenda gång den börjar spelas. Men idag på jobbet kunde jag liksom inte stå och pilla med min iPod, så jag lyssnade på låten och sjöng med. Jag minns när jag och Sophie lyssnade på Biebers version under en lång period i början utav sjuan, långt innan Justin Blev känd. Jag är långt ifrån ett fan av Justin, rösten är väl okej, men hans låtar är för smöriga och det stör mig att folk endast snackar om hans "snygga" utséende. I alla fall så ville jag lyssna på låten igen, och eftersom att gick från "Jag ska gifta mig med mins ztora idol Chris Brown" till "Chris Brown är den mest hemska personen i världen som sjunger smörsånger och samtidigt misshandlade sin (nu föredetta.) flickvän", så har jag inget annat val än att lyssna på Bieber. Men bara för textens skull. Och för att jag ogillar Chris..