En liten sjukling.Ser man inte feberglansen i ögonen trots att detta bara är en dålig cambild? Det tycker jag i allafall! Jag svettas som en gris och är dödstrött. Ska sluta ögonen, kanske till en film. Imorgon är det dags att jobba. Jag fick i alla fall vara frisk under mina tre semesterveckor. Dock fick jag inte alls mycket sol, för det fina vädret har tydligen bestämt sig för att komma nu. Fast jag ska inte hänga läpp för det. Jag ska vara glad, tjäna pengar och ja..

Tomatsoppa.Sitter och klagar för mig själv i min ensamhet. Det kliar i öron och hals, snoret börjar rinna och jag känner mig faktiskt lite febrig. Så typiskt. Och imorgon börjar jag jobba igen. Hur ska man orka det när man mår såhär? I alla fall så fick jag mamma till att koka ihop tomatsoppa till middag idag. Hon gör världens godaste och det går bra att svälja när man har såhär ont! Hoppas att det blir över så att man kan äta det på jobbet, också.

John-John och valparna.


Vanja?
Okej. Snorig och med halsont följde jag på lillasysters bedjan med familjen till SKillingaryd idag för att titta på våran nya familjemedlem. Har jag berättat det över huvudtaget? Att min 9-åriga lillasyster ska få en egen hund? Det är helt vansinnigt, enligt mig och jag tänker inte ta något som helst ansvar. Inte torka en endaste kisspöl. För mig räcker det verkligen med hundar, då vi har en gammal och en som fyllde tre år igår och som fortfarande är skitjobbig. Men jag får väl ändå erkänna att lilla "Vanja" var otroligt söt. Mamman, Johnjohn var också söt och pytteliten. Valparna är blandraser emellan Toypudel, chihuahua och malteser. Hundarna vi har nu är Jackrusslar.