Harry Potter-melodin.

Idag i köket har jag gått runt med Harry Potter-melodin på hjärnan hela tiden, nynnat hela tiden och känt mig lite lagom magisk bland bacon och sparris. Klassen skrattade åt mig, men efter en stund märkte jag att jag fått med mig Andreas på det där nynnandet också. Ganska mysigt, men ändå lite stolligt när det bara är melodi och inte text.. 

Studion imorgon.

Efter att min lärare såg mina photoshop-skills förra veckan så utbrast han: "Men tjejen, du kan ju! Du klarar ju av att ta bra bilder på dig själv, varför har du aldrig visat sådana här bilder för mig?! Jag tänker absolut inte sätta IG på dig. Skriv upp dig på studion nu, vad heter du?". Nej, min lärare som jag har haft i över ett halvår vet inte vad jag heter, men han vet att jag är skillad. Därför skrev jag upp mig och imorgon är det dags. Har längtat så, det ska bli häftigt att få ha hela studion för sig själv. Jag blir så otrygg när någon ska fota mig, därför känns det skönt att jag får göra allt jobb själv. Jag har inte valt kläder ännu, men det blir antagligen inget jättespeciellt. Huvudsaken är ju att det blir någonting att redigera och visa upp (alltså ingen fotouppgift bokstavligt), men en självklar bonus om jag blir snygg! Ska bli spännande att lära mig kameran, ljuset, bakgrunderna och allt!

Linda Pritchard

Haha, läskigt slut. Men allvarligt talat, fan vad grym den här bruden är. Jag blev besviken på låten hon tävlar med i Melodifestivalen, men vanligtvis är hon ju så sjukt jäkla bra. Hör ni rösten eller? Åh, älska, älska!


Orginalet med henne finns på spotify, såklart.