Caisa är här!

Nu har Nowa fått hem sin lilla Caisa. Hon har redan hunnit lukta på stora Våfflan, bajsat i trädgården och sovit i mitt knä. Snart ska hon få träffa farliga Willy som för tillfället är nerlåst i källaren. Jag tycker egentligen inte om att Caisa flyttar hit. Det är synd om gamla Våfflan som blir allt mer bortglömd med två små andra busiga hundar som tar all tid. Men visst är hon söt, det är hon. Dock tänker jag inte ta något som helst ansvar, det är ju syrrans hund!

Mina dockor!


Mina alldeles egna dockor som jag ska leka med i tre år. Estelle och Harald. De kommer att få en hel del olika hårfärger och frisyrer, tror jag nog.


Sophie och jag leker med våra dockor. Och Grete syns i spegelbilden år vänster..


Harald fick en fiskbensfläta i mustachen/skägget
.

Idag har vi mest testat och känt på våra dockor. Lekt fritt, liksom. Och lärt oss lite flätor. Sophie oc jag tvättade håret på våra dockor. Jag tyckte inte om håret, det kändes plastigt trots att det var äkta. Det kändes lite underligt att stå och borsta dockhår samtidigt som normala klasser kanske sitter och pluggar engelska någon annanstans. Men visst, snart kommer väl allvaret även här, för vi ska säkerligen inte leka fritt varje dag.

Lika?Är det bara jag som inte kan låta bli att se en massa likheter emellan Erika Selin från "Idol 2008 & Idol 2009" och Alexandra Stan när jag kollar på videon till Saxobeat? Helt sjukt (bilderna kanske inte är svinlika, men kolla videon!).