Oh, shieet..


Fasen vilken tur, att jag, 15 år och 364 dagar gamla Julia Wilberts, bara av ren slump stått och gjort två übersmarriga smörgåstårtor och att mamma har bakat en massa sötsaker idag då. Ringer och bjuder släkten nu..

Och just det. Glöm inte att rösta fram ett Wild Card HÄR ikväll!
Din röst kan vara avgörande.. Själv röstade jag chockerande nog på Janine.. Det var det kanske inte många som trodde om mig, då jag nästan lipat över Sassa och Olle mf.

Update..


Hola! Sitter och kollar på.. ingenting.. Men jag väntar i alla fall på utröstningen av idol, och funderar på om man hinner duscha innan. Ikväll är jag grymt besviken på Alicia som brukar vara så bra. Hon valde en för svår låt och sumpade sin chans.. Så jag tror nog på Linnea och Olle ikväll. Men jag gillar ändå Freja bättre än Nea, så det är henne som jag hoppas på.. Så det så! Är inte så trött idag. Hade tre inställda lektioner och började inte förräns 12:50. Kändes riktigt härligt med en lång sovmorgon, det gav mig energi!

Min dag.

Den tjugonionde september tjugohundratio har snart passerat för både första och sista gången. Trevligt. Det har varit en tröttsam dag. De två senaste dagarna har varit riktigt jobbiga, förresten. Jag har somnat strax efter 00:00, vilket inte alls är bra, då jag ska befinna mig vid Anderstorps station före 07:08 morgonen dagen efter.. dock ska jag inte göra det imorgon. Våra tre första lektioner är nämligen inställda, och jag börjar inte förräns vid 12:50. Underbart! Det lite galna här är bara att engelskan är inställd, men att vi fått provet som vi egentligen skulle haft i klassrummet på morgonen. Det ska vi göra på egen hand hemma. Awesome.

Nu är jag trött, så det ska nog gå att somna ikväll efter utröstningen i idol. Minnah och Jay eller Daniel ska det bli ikväll.

Just det. Jag hittade precis Ego Girl som jag lånade utav Ewelina för ett par månader sedan.. haha, mamma hade börjat läsa den och antagligen tröttnat och "gömt" den på sitt sängbord. Jag började läsa den en gång till, får läsa ut den tills på fredag, då lämnar jag tillbaks den igen. (':


Fina Carolinas blogg hittar ni här ! Checka hennes tavlor. Helt fantastisk konstnär.