Freaking parawhore.

Funderar lite över varför jag ser ut som jag gör vissa dagar. Men hellre än riktigt dålig bild, som denna, än ingen bild alls. Eller..? Äh, det kan kvitta, jag är för det mesta ganska nöjd med hur jag ser ut. Bryr mig inte så mycket, egentligen. Det finns så himla mycket viktigare saker. Skolan exempelvis. Idag är det tisdag, vilket betyder att jag bara hade två lektioner. Bestämde mig för att ta tag i saker och ting, och jag lyckades väl lite. Känns bra.

 

Imorgon har vi studiedag igen. Fattar ni hur skönt det ska bli att slippa gå till bussen i minusgrader och sedan vänta för att bussen alltid kommer tjugo minuter sent? Jo, det ska bli jätteskönt! Ska sova ut. Senare på dagen ska jag åka med familjen till Ullared. Var där i Juni sist! Känns som om att det blir alldeles för sällan (när man ändå bor så himla nära). Men nu är det dags, och jag har skrivit en ganska lång lista. Tragiskt nog är jag helt pank efter Stockholmsresan och Harry Potter+utekäk i Jönköping med Emelie förra helgen.. Sen måste det ju köpas lite julklappar också. Så ja.. dålig timing, egentligen. Sandra svarar inte på mitt sms där jag frågade vad hon önskar sig. Hoppas att hon inte vill ha någonting. Muahaha! Nej, men.. jag har faktiskt inte tänkt byta klappar med alls många i år.

 

Jaja, nu ska jag ligga uppe lääänge och titta på tv utan att ha dåligt samvete över att jag ska upp tidigt. Är lycklig över att "A shot at love with Tila Tequila" har börjat sändas på MTV igen. Sen blir det DR90210 all night long. Men ja, jag ska försöka plugga lite imorgon ändå, bara för att jag är en duktig brud. Godnatt!

God knows that world doesn't need another band.


Paramore - Looking up.

 

Things are looking up, oh finally! I thought I'd never see the day when you smile at me. We always pull through. Oh when we try, I'm always wrong but you're never right. You're never right! Honestly, can you believe we crossed the world while it's asleep? I'd never trade it in, cuz I've always wanted this! It's not a dream anymore! It’s worth fighting for.

Sillsallad.

Jag stinker. Jag gör verkligen det. Eller.. i alla fall mina fingrar. Trots galet massa tvättar med både tvål och handsprit.. (Yes, Basse på bild, längst åt höger, också)


Idag var jag och min grupp i kallköket för första gången. Det var faktiskt ganska bra. Lite mysigare och enklare än varmkök. Det kändes lite som hemkunskapen i grundskolan, fast lite mer på allvar, lite svårare och lite stressigare. Jag fick jobba tillsammans med Mårten, och vi fick uppgiften att fixa förrätten, dvs. toasts med "laxrosor", tomat, citron och dill. Vi stod vid stekbordet, stekte brödskivor (jag sjöng lite också) och snackade skit, och allt var frid och fröjd. 36 vackra toasts. 36 kladdiga, råa laxbitar i rosformat. Smarrigt. Sen var det ju den där sillsalladen som skulle fixas till tvåornas kommande julbord. Gruppen hjälptes åt med att lägga in sill. Jag tackar gud för att jag och Mårten var de enda två som slapp pilla på den där fisken (fast egentligen så kvittade väl det. Alla stank ändå, oavsett hur mycket man pillade). Istället hackade vi 60 potatisar, 15 äpplen, 10 lökar, 30 saltgurkor och lite rödbetor. Väldigt enkelt, men samtidigt ruskigt drygt. Mot slutet såg jag nästan bara svart, så jag vart väl ganska sur, men gjorde mitt bästa för att hålla humöret på topp, ändå!

 

Nu sitter jag på mitt rum och ska göra klart min fotouppgift. Lite efter alla andra, men bättre än aldrig. Jag ska gå till expeditionen någon dag och kolla om man kan byta till något annat individuellt val nästa temin. Jag klarar inte ett helt fotoår. Får seriösa depressioner varje gång jag är påväg till Blixts lektioner. Jag vet, det låter lite komiskt. Min fotolärare heter Blixt i efternamn. Foto - blixt? Ja, ni hajjar. Hejdå!