Vi städar, jag och Ebba.

Ser ni min lilla söta son i buren bakom? ♥

Jag och min lilla chinchilla, Ebba, har ägnat eftermiddagen åt att lyssna på Lady GaGa, städa iordning hans bur, och snart är även mitt rum klart. Jag ska bara dammsuga och fixa nya lakan till sängen. Städar eftersom att något av det jobbigaste som finns är att komma tillbaks, trött och sliten, från en resa till ett stökigt rum. Håll med mig! ^^

Wiie, Stockholm, snart kommer jag!!

Åker till Stockholm och träffar Mary igen.


Idolhotellet -09.

Visst vet alla att Mariette och Alisa precis flyttat till Stockholm? Och att jag ska dit på onsdag? Yeah. I alla fall så ska Mariette uppträda i Kungsträdgården på onsdagskvällen, och det hade jag råkat missa(!?). Ska försöka ta mig dit och se henne då, det måste jag göra, och det kommer bli bästbäst! ♥  Woho!

Nu ska jag börja packa resväskan, så slipper jag göra det i veckan.

Natteey
Hey, varför är jag vaken såhär dags, egentligen?
Inte en aning, men nu blev det så. Åkte till Sofia med den där huvudvärken som visst kom tillbaks. Inte riktigt lika hemsk, men visst sprängde det ganska bra i den hela kvällen. I alla fall så hyrde vi filmen "American Virgin", jag är ju inte mycket för komedier, men den var inte helt kass. Tog bussen hem så tidigt som vid 22:36. Var verkligen parteey på bussen, med tanke på att det är "gisledagarna" och lördag. Vinglade in helt risig, med huvudvärk, skoskav och askissnödig, såg säkert ut som en packad nykterist.. haha! Några festkillar ropade i alla fall på mig så fort jag kom in, så jag blev sittandes med hela vägen hem och snackade lite smått skit.. hehu.
Kom hem precis lagom till att se Tyskland vinna Melodifestivalen. Har inte orkat lyssna på bidraget, men antar att jag inte kommer att kunna missa det på radio imorgon i alla fall.


Nu ska jag se klart "Bella och Tyra-show" och sen måste jag sova. Klockan är natt, men det är ändå söndag imorgon, så vem bryr sig, ärligt talat?