Updatee.

I'm back in Anderstoooorp! Gah.
Mammsen hämtade mig direkt efter skolan, och vå åkte då till Ewelina och Lilla O. och lämnade ett litet påslägg med en liten klänning i, och jag lämnade ett par byxor som jag sytt i slöjden. Sen kom Henke hem, och det bjöds på jättegod fika! Har aldrig sett Olivia så glad förut, riktigt go var hon, och skrattade och sådär. Stor hade hon blivit också, och en liten tand var påväg att växa ut! Haha, jag ville inte åka därifrån, eftersom att hon var så söt. På hemvägen åt vi på Max, huhu, jag kände mig värd det, eftersom att jag simmade så duktigt på badet! Dock var det lite ofräsht, eftersom att det stod en tjej på kanske 13 bast utanför, på parkeringen, och kräktes.. Yeah, så var man tvungen att gå förbi allt sånt sen, när man var påväg tillbaks till bilen.. Mums. Nej, men jag har faktiskt tagit massor med bilder på O, men jag hinner nog inte lägga in dem idag, och speciellt inte redigera dem, eftersom att jag har ett viktigt kemiprov att öva till nu. Så ni får se imorgon! Då är det lov! Wie! 
Good night. ;D

REBOUND


Haha, har aldrig sett något mer underbart än Erik och Rabih, den där dagen. Så sjukt glada, och obeskrivligt fina killar. Dem skrattade och "skämtretade" varandra hela tiden! 
 
Jag vill tillbaks till idolgänget. Det inkluderar såklart alla människor som var där, också.
Har aldrig träffat så fina människor förut, jag visste inte att personer som dem ens existerade.
Det är äkta människor, som bryr sig om varandra, och som vet hur man har kul på riktigt. Jag träffade bara dem en dag, men jag har så fin kontakt med många utav dem via internet. Dem är inte sånna där jobbiga fjortisar, som man kan tro, när man ser dem längst fram, lipandes, i idolpubliken varenda fredag. Inte så konstigt att dem lipar, förresten. Dem umgås med idolerna hela tiden, och är kompisar med dem. Hoppas att det blir en superbra sommar, men att den ändå går fort. Jag är så nyfiken på den nya säsongen. Snart kan man börja söka! 

Åh, nu blev det en såndär jobbig text för er ointresserade att läsa igen.. förlåt! 
Vad jag ville komma till var i alla fall att Rabih precis avslöjade på sin blogg att han och Eddie tillsammans är igång med en skiva, som släpps i slutet av April. Dem har nämligen skapat ett band! REBOUND. "R" står för Rabih, och "E" för Eddie. "Bound" står för deras vänskapsband. Alltså, ganska fail, ett väldigt B namn.. Jag hade önskat att Rabih skulle fortsätta solo, Eddie är ju inte lika bra..
Men i alla fall så är jag glad för deras skull, dem är ju så bra vänner, och umgås nonstop!

And the worst part is before it gets any better.


Haha, vaddå missbildad "pose"? :o

Fasen vilken soft dag idag! Hade muntligt nationellt matteprov tillsammans med Reine, Ida och Julia. Det gick bra, helt klart godkänt! Därefter slapp vi mattelektionen, så jag drog ner med samma tjejer och spelade biljard i mysen och hade riktigt kul! ♥ Glömde dock min skåpsnyckel, så jag har varit tvungen att släpa omkring på en fet dunjacka och väskan med idrottskläder i hela dagen..

Väl hemma så tog jag och mamma en promenad med vovvarna. Mitt skadestånd kom idag, så vi gick förbi banken för att se hur mycket det blivit. Blev riktigt förånad. Jag hade räknat med några hundra, men istället så blev det några tusen (men då räknas försäkringsbolaget och räntan in)! Underbart, nu kan man känna sig rik ett tag. Firar med russin, choklad och massa paramore, som ni kan se på bilden ovan. Gah.. nu har jag ju pengar så att jag kan åka och se paramore i Göteborg i sommar. Jag borde göra det.