Bilderna från sjön igår.

Precis fått tag på bilderna som togs vid sjön igår. Bjuder på ett par stycken. Dock hatar jag att lägga ut "halvnakna bilder" på mig själv.. men det får gå för den här gången, för att dem blev helt okej!
Min fina mamma som inte gillar när jag lägger ut bilder på henne, men den här blev ju hur härlig som helst, eller hur?
Storasyster, Sandra.


Framkallning på G!


16 Januari 2010, precis innan Olivias dop. Kritvit som Isabella Swan! ^^

Idag har solen hållt sig borta i Anderstorp, men det har inte gjort mig så mycket. Vaknade ändå sent efter att ha somnat omkring 05:30-tiden. Sen snackade jag i telefon med Alice i ganska exakt en och en halv timma. Råkade också se att http://Fujifilm.se har ett erbjudande då man kan beställa hem 100 bilder gratis senast den 30 Juli. Så det nappade jag på direkt, och då har eftermiddagen och kvällen gått ut på att redigera redan utvalda favoritbilder. Redigerar ju bara ljuset, röda ögon och lite småsaker. Jag har alltid en mapp vid namn "Framkallning" där jag alltid lägger i mina favoritbilder i slutet på varje månad, så slipper man sitta en hel dag och välja ut bilder från typ ett halvår tillbaks. Jag framkallade bilder senast i Januari, så nu var det verkligen dags igen! Ska köpa något fint fotoalbum, och kanske ett par ramar snart. Alla mina foton ligger i högar inne i min garderob för tillfället, och det ser ju inte allt för kul ut.

Jag låter aldrig Alice va med.


Ronny och Ragge - se på mig.

Just det, haha, jag satt och sjöng med i en låt med Ronny och Ragge i min iPod på en bänk utanför bion innan den började.

Jag (sjunger): .. Ragge raggar brudar, och jag står bredvid, han låter mig aldrig va med!  osv.
Alice: Det låter ju som du och jag..

Haha, inte kan väl jag rå för att min mobil plingar till lite oftare än hennes.. hmm..