Mot Halmstad, marinfestivalen och självklart MARIETTE!Rubriken säger allt. Åker med Sandra, Viktor och deras engelsk-talande vänner till Halmstad redan idag. Ska byta en tröja till mindre storlek på Gina, och sen bara vänta in morgondagen som jag sett fram emot såå länge. Mariette. Det blir bäst. ♥

På lördag kommer resten av familjen för att se Mustasch, och då kanske jag passar på att se Amanda Jenssen om jag känner för det. Fast det är ju "family guy-marathon" på tv 6 då, och det kan man ju inte missa, hehe..! På Söndag är det RixFm-festivalen, men det är inte så viktigt. Om jag drar dit så är det endast för att få träffar Rabih igen. Får se om det blir något mer, men jag bryr mig inte så mycket om själva festivalen. Är endast för Mary som jag åker.

 Kommer i alla fall hem på söndag, och jag är nästan säker på att Sandra inte har skaffat internet till sin nya lägenhet ännu, så vi hörs nog inte förräns då. Ska försöka ta massor med bilder, och kanske blir det någon liten mobilblogg. Ni får ha det bra, allihop, och ta hand om er, pussss! :)

Calling out.Fick ett ryck redan imorse, då jag kom att tänka på en liten papperslapp som jag så snyggt designade á la julia-style någon gång i höstas - i Alice skrivhäfte under någon lektion. Eftersom att jag visste att skrivhäftet var sparat så tvingade jag Alice att gå med ut för att jag skulle få återse mitt lilla konstverk. Sen började det regna och vi hamnade på en liten stentrappa under tak. Satt där i säkert två timmar och bara pratade, det var nog ganska längesedan vi hade precis såhär kul ihop! Jag mår så bra.

Blåbärsplock.

Kom precis från skogen där jag och mamma har plockat blåbär en ganska bra stund. Ska frysa in mina och göra smoothies nån gång när jag känner för det. Har frusit in en massa jordgubbar av samma anledning, också. Mina fingrar är blåbärsblåa nu. Snart ska jag ut igen, fast inte till skogen då. Det är så fint väder!