Jordgubbskväll!Först en iskall dusch med jordgubbsinpackning i håret, och sedan på med myskläderna och en jättehärlig ansiktsmask med jordgubb i, samtidigt som man kollar på "Fångarna på fortet" och mumsar kladdkaka med favoritglassen (dock inte jordgubb, utan hallon). Det kallar jag en perfekt (förutom ont i halsen) myskväll för att vara en vanlig veckodag. Nu ska jag bädda ner mig i sängen  och sova gott och vara frisk imorgon! Hoppas att mobilen kommer då också, annars blir det som sagt på torsdag. Godnatt, lovers and stalkers!

Busiga jag.


Suddigaste kladdkaksfotot ever! ^^

Har haft kladdkaksförbud i säkert över ett halvår. Mamma sa för längesedan att jag inte får baka det mer, för att det blev för ofta förut. Men idag vart hon inte hemma, så jag passade faktiskt på att baka en! Anar att det blev lite för lite kladd, men det ska nog gå att äta den i alla fall, hehe. Och lite glass på det, också! ^^

Kände mig ganska udda.


Jag vet att ni gillar min rumpa, därför fick den vara med lite mycket på bild! ^^

Har för jäkla ont i halsen just nu, folk! Var helt säker på att det hade med mina hemmagjorde såpbubblor med citronsåpa i att göra. Alltså att jag andats in för mycket eller så, men nu känner jag mig faktiskt febrig också. Kanske ändå beror på det, men ja.. Drick aldrig citronsåpa, kära läsare! Imorse hade jag min första lektion i Fotografisk bild. Det var väl.. en annorlunda upplevelse, kan man säga.. Vi är 19 personer i klassen, och i stort sätt alla är rosa/röd/blåhåriga, piercade och ganska annorlunda klädda esteter. Inget illa med detta, utan tvärtom, jag har alltid gillat stilen! Riktigt tufft, hade själv gärna velat se lite liknande ut om jag vågat! Dock känner jag mig ganska udda i detta sällskap. Vi är som sagt 19 stycken i klassen och jag misstänker att jag blir den som står solo när det blir pararbete.. men det återstår att se. Fick lite fotoläxa redan idag. Ärligt talat så verkar inte kursen så otroligt rolig som jag föreställt mig. Har vart så himla taggad och sett fram emot det. En riktig besvikelse. Kanske inte tråkigt, förresten, bara för svårt. Mycket "kameraord" som jag aldrig hört förut nämndes och de flesta verkade ha riktigt coola systemkameror. Så kommer jag där, bland alla rosahåriga coolingar med min helt neutrala digitalkamera. Ha!

Nej, nu ska jag vila. Får se om jag känner mig mer sjuk snart, då kan det nog bli att stanna hemma från skolan imorgon. Just det. Ringde till ThePhoneHouse idag, min mobil blev tydligen skickad igår. Någonting var bytt och den fungerar utmärkt. Jag vart faktiskt helt säker på att den blivit borttappad med posten eller något, eftersom att det gått flera veckor. Men nej, nu blev jag glad!