Björkäng - here I come!


Midsommar 08, Varberg. ♥

Hey, readers and stalkers!

Imorse, när jag sprang till skolan, så ringde lilla mobilen. Det var finfina Sophie som undrade om jag ville hänga med till Varberg och festa loss hela helgen. "Hell yeah!", tjöt jag! Så nu blir det att rusa hem på håltimman och packa lilla väskan med nödvändigheter, och klockan 16:30 kommer familjen Ferdinandsson och hämtar upp mig.

Fasen vad glad jag är nu. Kommer att träffa gammalt härligt folk från förrförra sommaren, och såklart umgås dygnet runt med Sophie! Det var så längesen. Igår träffades vi ju en stund på kvällen i samhället, och gick runt och babblade om i stort sätt allt som går att babbla om, och det var det bästa jag gjort på länge.

Nu blir det förmodligen ingen bloggning på heela helgen, men jag hoppas att ni överlever ändå.
Härmed önskar jag er en jättetrevlig helg/Valborg/1 Maj, så lovar jag en massa vackra bilder tills nästa gång jag bloggar. Vi har datorkrångel hemma, men förmodligen kan jag blogga på Söndag eller Måndag!


Kram!

/julia Wilberts.

Highwayman.För ett par månader sedan så visade Viktor mig den här videon, som jag tycker är riktigt grym!
Den är såklart bäst studioinspelad, men att se videon är ändå häftigt. Snubbarna ser ut som uteliggare plockade från gatan, men sjunger helt galet bra och annorlunda! Spelas i I-poden flera gånger om dagen! ♥

Snart ska jag springa hem och hämta min dator, och på håltimman drar jag ner till elektronikaffären för att kolla om det finns någon bra laptopladdare. Problemet med datorn ska nog fixas snabbt, hoppas jag!
Nu börjar min lektion, så jag ska sätta igång att skriva på boken, samtidigt som jag har fullt upp med att lära Linus och Louise lite grundinställningar till deras nya bloggar! Kul att kompisar äntligen hakar på bloggtrenden. Lite efter, men i alla fall.

DATON FUNKTIONERAR INTE!
Okej, readers.. det är såhär..
Min laptop, och laddaren till den.. dem slutade liksom matcha igårkväll. Skiljsmässa typ..
Har ingen aning om vad som har hänt, men eftersom att datorn är urladdad och inte går att ladda, så går den ju såklart inte att sätta på.. Så vi får se hur det blir med bloggningen idag. 
Ska försöka fixa problemet, för jag behöver ju ha min dator.

Jag bloggar när jag bloggar - återstår att se!