Tröttis.

Bjussar på en bild som Alice skickade innan. En mindre glad Julia runt midsommar. Antingen var det mitt i natten eller tidig morgon. Minns inte, men jag ser trött ut, haha!Sov sött! ♥

Och.. Calle är vidare!Wooho! Nu är jag hemma från min promenad, gick tråddragarleden. Missade dem två första minuterna utav idol, men jag fick i alla fall se Calle gå vidare! Underbart! Kvällens framträdanden var inte på topp för någon i kväll tyckte jag.. Men han som gjorde bäst i från sig var väl ändå Eddie? Honom har jag inte lagt märke till så mycket innan, så jag blev lite förvånad att jag missat en sån bra kille! Calle gjorde mig lite besviken, han var bra såklart, men inte bäst. Han är jäkligt söt med sina miner han gör när han sjunger, men någon gång måste han ju titta upp!Jon var bra, as usual!

Men jag håller fast vid att inte rösta efter utseénde, det är så fel! Här ska det vara rättvist! Right? ♥

Gott?Usch, haha, det var rätt ofräsht i dag!
Jag hade ett par fruktnappar som blev över från helgen. Linus sprang fram till mig och började tigga.
Snabbt stoppade snåla jag in alla nappar i munnen på en gång, kanske fem stycken.
Linus blir skitsur men ger inte upp, han tvingar mig att öppna munnen, vilket jag gör. Sen sticker han in hela handen i min mun och plockar ut en godis som han därefter äter upp och njuter överdrivet stolt utav..
Hur beroende får man bli?! jag hade liksom sugit på den, haha!