We're not doumb, and we're not blind.

Jag vill inte. JAG VILL INTE. JAG VILL INTE!!
Hela jag skriker att jag inte vill, jag vill inte åka någonstans, vill inte fira nyår.
Nyårsfirande är överskattat! Jag vill bara vara hemma. Ensam. Ensam hemma och mysa.
Det var antingen att åka till Sofia eller dra ut på landet.
Yes, det finns läskigt nog platser som är mindre än stället där jag bor.
Menmen, jag blev dessvärre tvingad att följa med, och jag får göra det bästa utav situationen, jag tar med mig en bok och I-poden. Valde alltså landet. Fråga mig inte varför. Kanske ville jag inte förstöra Fias nyår genom att vara tråkig och förkyld?
Jag är förkyld, fortfarande, efter att ha varit det i två veckor exakt. Tror att det nästan hann försvinna, men idag var det tillbaks. Antar att det beror på att jag stod utanför bilen utan jacka i många minusgrader och väntade på att mamma skulle komma ut ur affären och låsa upp igår.

Lovade ju att visa halsbandet som jag fick utav Sofia, och hoodyn som jag köpte igår, så jag försökte ta lite bilder, men kameran är trög och jag blev sur, så allt blev skit och jag slarvade ihop nåt skräp.
Här har ni det i alla fall! 


Tror faktiskt att jag kommer att bo  den här tröjan, den är helt vanlig, men hur go som helst, och dessutom så anser jag att turkos är min färg! ♥
 299:- på stadium. (Rea-priset!)


Jaja, nu ska jag packa ihop min lilla väska, tar med mobilen, kameran, I-poden, Twilighttrean och ett par mysiga tofflor. Vi hörs i morgon, och tills dess säger jag bara;
GOTT NYTT ÅR!! ♥

Min dag i Gnosjö/Värnamo.

Är tillbaks i det röda huset där jag bor. Långt hemifrån, som vanligt.

Åkte hem till Sofia vid 13:00-tiden, och snackade lite och sen sprang jag ut och hämtade posten. Stod i tidningen om oss igen. Eller ja, inte om mig, faktiskt, men om de andra som varit med i allt skit. Hade varit fler slagsmål. Sophies kusin hade mött upp min misshandlare och slagit ner henne utanför sibylla. Hotat med någon stekgaffel först. Åh, tycker att det är dags att lägga ner allt nu. Sofia hade i alla fall gjort blåbärspaj som vi fikade på, det fick bli min frukost. Sen drog vi till banken och efter det stack vi till puss. Sen var vi hemma hos Fia igen och bytte julklappar. Hon fick lösnaglar, jag ansåg att det var väldigt behövligt så Sofia gillar att odla ut sina egna naglar så långt det går, och det gillar jag inte, hehe.. Jag fick ett supersnyggt halsband i stjärnmotiv, ni får se i morgon!Fia och Julia.


Julia.

Familjen hämtade mig hos Fia och sen åkte vi till Värnamo. Där var det shoppingdags, som alltid, i mammas värld. Jag hatar shopping. Men hiittade i alla fall en ny tröja, från stadium, som ni också får se i morgon! Kom till Henke, Ewelina och Olivia 20 minuter sent, pågrund av mammas shoppingfeber. Åh. Det bjöds på potatisgratäng, sallad och någon "filégrej" som Ewelina gjort. Det var det godaste som jag ätit på länge, verkligen! Lilla O var på gott humör och skrattade jättemycket nästan hela tiden, det var helt fantastiskt att få se det där leéndet kombinerat med hennes vackra ögon som bara lyste, har inte sett det förut! Hon är den sötaste ungen jag har sett! Vi spelade wii, och fikade med cheescake innan vi åkte hem.

 

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är dödstrött. Har inte sovit alls mycket på hela lovet. Jag ligger och läser twilight till 02:30 ungefär varenda natt. Sen vaknar jag vid 09:00-tiden på morgonen, eftersom att familjen stigit upp och börjat väsnas då. Då sätter jag på datorn, eller fortsätter att läsa. Jag vet, jag sover 5-7 timmar om dygnet, det låter väl mycket, men det är inte vad jag är van vid. Vet inte vad som gör att jag inte kan sova.


Jaja, jag säger godnatt till mina läsare nu i alla fall! Hoppas att ni har haft en fin.. vad är det.. Onsdag va?

I found myself.

Mooorgon!
Steg upp extra tidigt idag.
Ställde klockan. Tänkte dra till Sofia tidigt, men hon hade nog inte stigit upp eller nåt, så då hade jag helt plötsligt två timmar på mig att göra ingenting alls. Booring.
Men jag överlevde dem timmarna och nu ska jag snart springa iväg till bussen. Har med mig julklappar till både Sofia och hennes lillasyster, hihi.
Stannar inte jättelänge hos Fia, familjen kommer och hämtar mig vid fyra, och sen åker vi till Henke, Ewelina och Oliva och äter mat, eftersom att mamma har fyllt år. Sandra och Viktor kommer tydligen också, och vi ska få se Olivias nya rum!

Nu måste jag springa iväg, bye! ♥