Varför?

Har försökt att inte tänka på det hela förmiddagen, gått omkring i skolan med ett jä*la pokerface och låtsats som om ingenting hänt. Inuti finns och känns det mycket.
Varför ska allt hemskt hända alla bra människor och inte dom "dåliga"?
Måste det vara så?! Jag vill inte att det ska vara så!
Kunde inte hålla mig längre och nu har tårarna och mascaran och allt runnit oavbrutet längs mina kinder i timmar. Har nog inte gråtit så här mycket på ett dygn någonsin. I så fall var det väldigt, väldigt längesen.
Snälla, jag vill att allting ska vara bra, det får inte hända någonting.

Det var bara det. Jag
bloggar inte mer i dag.

Jag vill inte vara sjuk. Inte nu.

Åååh, jag fryser och håller på att bli lite förkyld. Perfekt. Mamma tycker att jag ska gå till skolan i morgon i alla fall, och därför känns mitt liv jobbigt. Henke kom aldrig, men jag har fått veta att bebisen kanske skall heta Olivia, men inget bestämt ännu. Tycker att det är ett helt okej namn, sådär gulligt! ♥

 

Har inget mer att skriva, jag vill bara lägga mig ner och sova tills jag blir frisk.

Gick hem.

Jag kom precis hem från skolan, mådde inte särskilt bra. Inte uselt, men jag hade lite feber och så. Skippade idrotten, då det var dags för att springa 2 kilometer. Jag satt inne på tekniken och höll på att somna och dö när jag såg Eddie gående utanför, så jag "sjukanmälde mig" och sprang ut till honom! Hängde med honom till ekenskolan (lågstadiet) och väntade medans han frågade om praoplats. Alla barnen blev helt galna när dom såg Eddie, han var som en idol och det var sött när han lyfte upp dom och busade, haha!

 

När jag kom hem fick jag se att Henke och Ewelinas bebis lagts ut på internet! Snart kommer förresten Henke hit och hämtar sin hund, och då hoppas jag att han har med en videokamera eller så, så att man får se lite mer bebis! ♥

 

Nu ska jag bara vila lite, har jag tur så mår jag snart bättre och då går jag till skolan i morgon! Puss.